Thursday, March 31, 2011

31. märts

Täna oli juba täitsa veider koolipäev. Nägime bioloogia õpetajat Gemmat viimast korda... kallistas meid hüvastijätuks :). Ja Eliat (hispaania keele õpetajat) nägime ka viimast korda. Kinkisime talle šokolaade selle eest, et meid õpetanud on :). Täna oli meil väike eksam ka seal... ja hästi läks.. 64st võimalikust punktist 54 :).

Niisiis... täiesti teistmoodi oli juba koolis.. homme on kindlasti veel rohkem. Siis tuleb juba kõigiga hüvasti jätta.

Igastahes.. Heleri läks bussiga koju ja me Sergiga jäime siis Nuriat ja Kim'i ootama, et Bergasse jõusaali ja ujuma minna. Juba kahtlaselt kauaks jäid, olime ligi tund aega oodanud, kui siis Sergi helistas neile. Välja tuli see, et nad olid juba Bergas ja meid täitsa ära unustanud :D. Niisiis.. läksime Sergiga raamatukokku ja ootasime kuskil poolteist tundi veel.. kena... :D.

Ei tegelikult oli tore.. rääkisime juttu koguaeg ja lõbus oli :). Oligi võibolla hea, et nüüd enne lõppu sai niimoodi rääkida. Aga samas.. oiii kui väga ma oleks tahtnud ennast liigutada.. aga noh.. homme saab ka.

Koju jõudsime poole 9 ajal. Pakkisin natuke veel asju ja korrastasin. Peale sööki tõlkisid Kim ja Sergi meile igasugu retsepte.. kolme koogi retseptid :). Ja siis ajasime natuke lolli juttu Nuriaga msn'is :D. Heleri ka :D.

Homme siis viimane koolipäev.. issver kui imelik...

No comments:

Post a Comment