Monday, March 28, 2011

27. märts



Ma ei tea, mis toimus, aga vana kella järgi läks mul uni juba pool 8 ära. Keerasin siis kella edasi, et veidigi normaalsem aega vaadata oleks :D. Tunnikese üritasin veel voodis pikutada, aga siis ärkasin ülesse kah.

Kui me lõunasööki sõime ja ma hakkasin laualt vett võma, et endale seda klaasi valada, suutsin ma selle veepudeliga Heleri mahlaklaasi ümber ajada ja kõik kukkus Helerile sülle, nagu lomp oli keset pluusi :D.


Aga muidu.. päev möödus lihtsalt ja rahulikult.. vaatasin ühe filmi ka ära („The bridges of Madison county“). Kella poole 6 ajal, kui teised olid töö lõpetanud, tuli Sergi elutuppa ja ütles, et „girls, take you swimsuits.. we're going to the spa“. Ja taaskord võtsime suuna Andorrasse, sest see spaa asus seal. See on üks suurimaid vist üldse maailmas, aga praegu oli vaid pool sellestv(isegi tegelikult vähem, kui pool) avatud, kuna seal tehakse remonti. Aga ülimalt uhke ikka.. ma panen siia pildi ka, siis näete. Selline klaasist ja kõrge ja.. supper. Seest oli ka vägev.. panen ühe pildi sellest ka :D. Mullivannid olid nagu suured kausid.. erinevate temperatuuridega. Õues sai ka olla. Kuna me olime seal kella 8st kella 10ni õhtul, siis oli juba õues pime ka. Käisime kaks korda välibasseinis ja teisel korral oli see kella poole 10 ajal, kui oli täitsa pime. Vesi oli soe ja auras, näha oli linnatulesid.. rahulik muusika käis. Ja seal vees olid sellised lamaistooli moodi kohad kus sai lamada ja vesi mullitas.. teavas paistsid pilvede vahelt tähed ka .. lihtsalt super!. Järsku läksid kõik inimesed sisse, sest seal hakkas vee ja tuleshow. Selline etendus, mis oli natuke väiksematele mõeldud. Olijustkui äike ja müristamine, siis läks "ilusaks ilmaks"... muusika oli hästi vali, laest tuli vett nagu oleks vihmasadu.. ja nendest mullivannidest tulid ka kujunditega veenired.. siis mingi värvilised kerad olid laes.. nii vägev.

Käisime veel saunades ka.. :)

Siis kuskil kell 10 läksime spaast ära, ühte pasta ja pizza restorani. Supper lahe koht.. üks mõnusamaid restorane üldse, kus siin olles käidud on. Ja no, pastad ja pizzad olid ka loomulikult väga maitsvad. Heleri võttis omale magustoiduks jäätist ka, aga ma ei tahtnud, sest kõht oli juba nii täis.

Koju jõudsime umbes kella 1 ajal.

Lihtsalt suurepärane viimane nädalavahetus oli :).

No comments:

Post a Comment