Wednesday, March 30, 2011

30. märts

Tegelesime just natuke kohvrite pakkimisega, sest et muidu ei ole rohkem eriti aega. Homme plaanin mina minna koos teistega jõusaali ja ujuma.. Heleri vist veel ei tea. Igastahes.. siis jõuame nii hilja ja reedel jõuame veel hiljem. Ja laupäeva varahommikul on ju juba tulek :). Niisiis.. pakkisime kohvreid ja kerge masendus tekkis... need kilooood.....

Eniveis... täna oli veider koolipäev. Esiteks.. inglise keele tunnis rääkisime terve tunni klassikaaslaste Dublini reisist. Millega nad rahul ei olnud ja millega olid jms.. ja kuidas üldse meeldis jms :) See oli päris vahva. Kõik kirusid ühte õpetajat (taaskord siis tegemist Nuriaga), et kuidas ta koguaeg närvitses ja kiirustas ja ma ei tea mis veel... naljakas :D.

Siis teiseks... kuna täna pandi 1.-4. klassi omadele hindeid välja.. 5. tunni ajal.. siis paljud õpetajad olid sellega ametis ja enamustel jäid tunnid ära.. ja meil siis bioloogia. Selle asemel tegime tutoriali tunni ära. Kõik istusid ühes klassinurgas.. laudadel ja toolidel jms.. Gloria oli ka.. ja siis rääkisid seal mingeid klassi/kooli asju. Kuidagi.. lahe olemine oli. Ja aknast nägi kooliõue, kus oli palju õpilasi, sest nad ootasid oma hinnete teadasaamist. Nii et.. kuidagi.. omamoodi oli :D.

Ja siis kolmandaks veel seda, et Lluis sai 18 täna :). Eile.. tugeva vihmasaju ajal käisime talle kingitust otsimas Bergas. Kuna talle väga ajalugu meeldib siis saime ühe raamatu ja ostsime veel maiustuste poest kaks pulgakommi, millest üks kujutas number 1-e ja teine 8-t :). Talle meeldis :)


No comments:

Post a Comment