Tuesday, January 18, 2011

18. jaanuar

Hommikul oli nii raske ärgata.. kuigi juba pool 11 sain magama. Aga ei, ülesse sain.. erinevalt Helerist, kes pool tundi sisse magas :D.

Esimene tund oli vaba, olin natuke arvutis ja tegin oma ajaloo konspekti. Kui iga nädal ühe peatüki kohta konspekti teen, siis saan nädal enne Eestisse tulekut sellega ühele poole. (:

Teine tund oli keemia.. üritasin seal töövihikut täita, aga üsna keeruline oli. Midagi sain ikka tehtud ka. Kolmas tund oli jälle vaba.. möödus ka ajalugu tehes. Siis oli kehaline.. see oli lõbus tund. Tunni alguses oli neil teooria.. õpetaja Jabi rääkis ajaloost neile. Siis hakkasime tätsu mängima.. igasugu erinevaid variante.. lõbus oli. Iga kord, kui hakkasime jälle mingit uut moodi tätsu mängima, siis üks poiss Mark, koos kahe sõbrannaga seletasid meile, mismoodi nüüd tegutsema peab :D. Tunni lõpus mängisime veel mingit pallimängu. Kokkuvõttes väga lahe tund oli :)

Viies tund oli meil taaskord vaba ja kuues oli bioloogia, kus oma slaidishowd edasi tegin. Tunni lõpus sai meil mõlemil Heleriga valmis ja õpetaja tuli üle vaatama.. Heleri peab põhimõtteliselt terve esitluse ümber tegema kuna kõik asjad jagunevad veel ma ei tea mitmeks -.- Ja mina pean ka ikka lisama juurde asju. No.. meie allikas – wikipedia – pole nii võimas, et me kõik nii täpselt ära teha saaks.. aga nohh.. jahh.. eks me siis homme üritame.

Peale kooli läksime Lluisi juurde sööma. Peale söömist oli meil poolteist tundi aega Bergasse minekuni. Mängisime lauatennist ja piljardit (väga professionaalid oleme selles (Y)). Lugesime ajalehest horoskoope ja ajasime lihtsalt juttu :). Sõit Bergasse läks ka väga naljakalt.. Sergi tšello ei mahtunud pagasnikusse ära ja pidime ta siis enda juurde tagaistmele võtma, kus me nagunii juba kolmekesi istusime. Sõit möödus igati lõbusalt :D.

Jõusaalis ja ujumas oli ka väga mõnus. Saime omale nüüd enda magnetkaardid (mis paraku jõusaali ukse juures ei funka -.- seal pidime jälle abi kutsuma et uksest sisse saada :D).Seal on isegi pilt peal (H). (Administraatori laua peal on veebikas ja siis selleg atehti kiirelt üks pilt ära :D)

Kella 8'ks oli Kim meil autoga järel ja siis läksime toidupoodi. Käisime nagu tibud kanaemal järgi :D:D Kim ostis koju kala.. ja kalalett on seal üsna suur.. ja ta ostis sealt ka kõige suurema.. ma ei tea küll mis selle kala nimi on (sildi peal oli kirjas rab sencer, aga netiotsingust mingit loogilist vastust küll ei tule D:). Igastahes, see kala oli selline hästi suure peaosaga.. suht hirmus :D.

Igastahes.. poole 10'ks jõudsime koju. Nuria oli laua kõik ära katnud juba ja puha.. aga me kumbki Heleriga lihtsalt ei suutnud süüa.. kõht oli veel lõunasöögistki täis kuigi olime vahepeal kõvasti trenni teinud. Aga ei.. õnneks saavad nad aru :).

Täna peaks küll hea uni tulema... väsitav päev selja taga :).


2 comments:

  1. Ma täna otsin su mate asjad ka üles ja skännin sulle hiljem õhtul ära. Praegu lähen gröönimaa koosolekule ;)
    Aja sims2 tõmbasin, aga mitu varianti juba ja ükski mängima ei hakka, mingi jäma on sellega.
    Kirjandist kirjutasin 4 tundi :) omast arust tuli päris okei, vb mitte nii hää, kui eelmine aga siiski ;)
    palju seal nüüd kraade on ?
    meil on puhas lumesodi maas, nagu jahu.
    Reino, ergo, joosep, tauri ja sifka pidid ka otepääle sel nvl minema.
    Ajaa tead, kui kahju :( sel ajal, kui ma grööniaal olen, on jälle sj jalkavõistlused, aga seekord meestel. Ma ei saa jälle minna. Janar küll lohutas, et isegi võistlusekorraldaja tahaks minu asemel gröönimaal olla, aga mul on mingi needus sellist lahedate asjade kokkulangemisega.
    Aga ole tubli ;)

    ReplyDelete
  2. Jama jahh selle m2nguga.. siin oleks ka nii hea vaba tunni ajal m2ngida -.-. Kutsu m6ni arvutitundja appi! :D

    Jaaaa... sul on pidevalt nii juhtunud :/ Aga nojah, selles suhtes, et kyll neid jalkam2nge tuleb veel.. gr66nimaad aga vaevalt! :)
    Mis teemal sa kirjutasid kirjandi?
    Reino r22kis ja, et ta vast l2heb :). Tahaks kaa! Tehke siis m6ni pilt ka ;)

    Ja kraadidega on nii, et j2rjest kylmemaks l2heb. t2na hommikul oli juba -3 kraadi (ma tean, et kraade tegelt ei tundu ju lydse palju, aga kylm on ikkagi -.-).
    Ja kohe, poole tunni p2rast, l2heme La Molina m2ele ylemaailmset lumelauav6istlust vaatama :) Ja mul paksud talvepyksid ja talvejope seljas ! :D. Seal pidi ikka kylmem olema. Hommikul n2itas ilmateade -6 vms. Aga eks ma tagasitulles oskan 6elda, kas oli kylm v6i mitte :P

    ReplyDelete